Loading…
avatar for Alina Manole

Alina Manole

Alina Manole
Artist
Rom#nia
Sociologist, songwriter and music producer, writer, entrepreneur - Alina Manole is an elegant presence on the Romanian showbiz and she is the inventor of the most beautiful musical planet: ”the Square Moon”. Before becoming a brand, ”the Square Moon” was her song and album. In 12 years, it became a solid musical career, a musical record company, an event company and a consulting agency in the HR and social communication field.
Alina Manole released until now 7 musical albums, 3 books, received awards from prestigious Romanian media institutions and has a big, special, intelligent community of fans.
 


Sociolog, cantautor și producător muzical, scriitor, antreprenor, Alina Manole este o prezență elegantă în showbiz-ul românesc și este inventatoarea celei mai frumoase planete muzicale: ”Luna Pătrată”. Înainte de a deveni un brand, ”Luna Pătrată” a fost un cântec și un album. În 12 ani, a devenit o carieră muzicală solidă, o casă de discuri, o companie de organizare concerte și de consultanță în managementul resurselor umane și al comunicării.
Alina Manole a publicat până în prezent 7 materiale discografice, 3cărți, a primit premii ale unor prestigioase instituții media și are o comunitate mare, inteligentă, selectă, de fani.-